Ingredienten
- 600 gram fijne spinazie uit de vriezer. (niet a la crème)
- 250 ml mayonaise
- halve ui
- 250 ml crème fraîche
- 5 teentjes knoflook
- 1 pakje Maggi smaakmaker voor groentesoep (zitten er twee in)
- 1 turks brood
- 1 donker ongesneden bruin brood in stukken snijden
- of dipstokjes.
Keuken: Eigen recept Familie recept Nederlandse keuken Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 2 personen
Een heel lekker dip voor op de brood uit Chaam !
Spinazie ontdooien en goed uit laten lekken of in vergiet met lepel het nat eruit drukken.
Ui en knoflook klein snijden.
In schaal mayonaise, crème fraîche, maggi smaakmaker, ui, knoflook en spinazie door elkaar roeren.Dippen met brood.Eventueel een rond brood uithollen en hier de spinazie dip in serveren.
Spinazie ontdooien en goed uit laten lekken of in vergiet met lepel het nat eruit drukken.
Ui en knoflook klein snijden.
In schaal mayonaise, crème fraîche, maggi smaakmaker, ui, knoflook en spinazie door elkaar roeren.Dippen met brood.Eventueel een rond brood uithollen en hier de spinazie dip in serveren.