Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 600 gram fijne spinazie uit de vriezer. (niet a la crème)
  • 250 ml mayonaise
  • halve ui
  • 250 ml crème fraîche
  • 5 teentjes knoflook
  • 1 pakje Maggi smaakmaker voor groentesoep (zitten er twee in)
  • 1 turks brood
  • 1 donker ongesneden bruin brood in stukken snijden
  • of dipstokjes.
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 2 personen
Een heel lekker dip voor op de brood uit Chaam !
Spinazie ontdooien en goed uit laten lekken of in vergiet met lepel het nat eruit drukken.
Ui en knoflook klein snijden.
In schaal mayonaise, crème fraîche, maggi smaakmaker, ui, knoflook en spinazie door elkaar roeren.Dippen met brood.Eventueel een rond brood uithollen en hier de spinazie 1798846_593324547427910_1344173534_ndip in serveren.

 

1 reactie tot nu toe.

  1. Liesbeth schreef:

    Het is nóg lekkerder als je er snippers gerookte zalm doorheen mengt!

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gemarineerde zalm in..

Datum: 5 - 06 - 2023

0 reacties

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties