- 300 gram kipfilet
- 250 g pasta naar keuze
- 2 el zilveruitjes
- 3 bosuitjes
- 1 blikje doperwtjes
- 2 eieren
- 4 plakjes ontbijtspek
- 1 pakje feta
- 2 grote tomaten
- 1 komkommer
- 1 rode paprika
- 2 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 2 el witte wijn azijn
- 1 teentje knoflook
- peper
- 1 handje vol, munt blaadjes, verse bieslook en peterselie
- 1 tl curry poeder
deze salade is lekker pittig door de knoflook en de curry en heel lekker fris!
Kook de eieren hard. Zet ze in koude water.
Pel ze en snijd ze in achten.Kook de pasta volgens de verpakking en spoel deze lang na met koud water tot deze helemaal is afgekoeld. laat uitlekken in de vergiet.
Snijd de paprika, de komkommer, de tomaten en de feta in blokjes.
Snijd de bos ui in ringen.
Bak de kipfilet en daarna de plakjes ontbijtspek en snijd ze in blokjes.
Maak de dressing klaar.
Hak de peterselie, de munt, de bieslook en de knoflook heel fijn.
Meng de mayonaise, de yoghurt, de azijn, de kruiden, de curry poeder samen.
Breng op smaak met veel peper.
Meng nu alle ingrediënten en de dressing samen en zet de pastasalade een uur in de koelkast.