- 2 zakjes aardappelpuree naturel van Maggi
- 2 x 300 ml melk
- 2 x 400 ml water
- 2 x klontje boter
- peper en zout
- 300 g gehakt
- 1 ui
- peterselie en tijm
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- 4 appels
- 50 g boter
- 1 theelepel kaneel
- 250 g zuurkool naturel
- 100 g feta

Vanavond een recept met een pakje, Aardappelpuree naturel van Maggi!
Ik heb dit pakje gebruikt om met zuurkool te verwerken.
Het was heerlijk!
Schil de appels en snijd ze in plakjes.
Bak ze in boter en strooi de kaneel erover.
Kook de zuurkool in een pan met deksel op, in ruim water, op laag vuur.
Maak de aardappel puree klaar.
Kook de melk samen met het water.
Voeg de boter en de zakjes toe en roer tot een puree.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de zuurkool af en voeg hem toe aan de puree.
Verdeel de puree-zuurkool in een ovenschaal.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Snijd de uien en de knoflook fijn en bak ze in 1 eetlepel olie.
Voeg het gehakt toe en bak nog mee.
Breng op smaak met peper, zout, tijm en peterselie.
Verdeel het gehakt op de puree.
Verdeel de plakjes appel op het gehakt en verkruimel de feta erop.
Zet in de oven, 30 minuten tot de feta gesmolten is.