- sla (hier 1/2 krop ijsbergsla, spinazie en krop sla)
- 2 bosuitjes
- handje vol
- 4 tomaten
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 witte wijnazijn
- handje vol sperziebonen
- tortellini gevuld met kaas (1 pak)
- 1 bakje spekjes
- 1/2 potje zwarte olijven
- bol mozzarella
- peper en zout
- 2 gekookte eieren

Met spinazie, sla en radijs uit mijn eigen moestuin!
Kook de tortellini in een pan met ruim water en zout in, 12-14 minuten beetgaar.
Kook in een andere pan de sperziebonen in ruim water met wat zout in, 8-10 minuten beetgaar.
Kook de eieren met water en zout in, 9 minuten hard.
Pel de eieren en snijd ze in stukjes.
Spoel de sperziebonen en de tortellini in een zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.
Snijd de tomaten in blokjes, de bos uitjes, de radijs en de olijven in ringen.
Bak de spekjes goud bruin in een koekenpan zonder vet.
Scheur de mozzarella in stukjes.
Klop in een slaschaal een dressing van de azijn met de olijfolie, de geperste knoflook en wat zout en peper.
Meng alle ingrediënten samen zonder de dressing.
Vlak voor serveren, giet de dressing op de salade.