- 100 ml triplesec of licor 43
- 700 ml droge witte wijn
- 750 ml frisdrank Lemon - line
- 2 nectarines
- 250 g aardbeien
- 250 Ananas blokjes
- 250 g meloen blokjes

Ik vroeg aan een vriendin. ” Hou je van Sangria (classico)?”. Haar antwoord was :
“Ik heb nog nooit de klassieke sangria op,
Wel de witte… die is ook heel erg lekker”.
Ze adviseerde me om voor het recept in de kook magazine “Allerhande” te gaan kijken, want daar hadden ze het recept.
En?
Wow! Lekker, fris, niet te zoet en in combinatie met de fruit, geweldige drank, beter dan de klassiek!
Halveer de aardbeien.
Snijd de nectarines doormidden en verwijder de pit. Snijd de helften in dunne partjes.
Doe het fruit in een grote karaf.
Voeg de ananas en de meloen blokjes toe.
Schenk de witte wijn, triple sec en frisdrank erbij en vul aan met ijsblokjes.
Laat een paar uur in de koelkast.