- 1 grote zak verse gewassen spinazie
- 1 doosje bevroren doperwten
- 100 g bacon plakjes
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 4 lente uitjes
- 2 eetlepels verse tijm
- 2 eetlepels olijfolie
- Peper en zout

Heerlijk recept van verse spinazie, bacon en doperwten in de wok.
Snijd de uien fijn.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Hak de knoflook en de peterselie fijn.
Pluk de blaadjes uit de tijm takjes.
Snij de bacon in reepjes.
Verwarm de olie in de wok.
Bak erin de lente uitjes, de uien en de bacon samen tot de uien blokjes gekleurd zijn.
Voeg de tijm, de peterselie en knoflook toe en bak een paar minuten mee.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg nu de helft van de spinazie toe en bak mee tot hij geslonken is.
Doe dat tot de hele zak spinazie gebakken is.
Voeg dan de nog bevroren doperwten toe en bak nog 5 minuten mee.
Serveer meteen.