Ingredienten
- 400 g verse Fetuccine of tagliatelle
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 20 cherry tomaatjes
- 4 bos uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 4 munt blaadjes
- 1 blokje Feta
- 100 g verse champignons
- Olijfolie
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels cider azijn
- Peper en zout

Kook de pasta in ruim water met zout en een theelepel olijfolie, giet ze af onder de koude kraan.
Snijd de courgette en de paprika in mini blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Hak de knoflook fijn.
Verwarm in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak erin de courgette, de paprika, de tomaatjes en de champignons.
Voeg de knoflook toe, breng op smaak met peper en zout.
Zet de groenten met vet in een serveer schaal.
Meng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie samen met de mosterd en de appelciderazijn.
Voeg de dressing, de pasta en de bos uitjes bij de groenten toe.
Meng voorzichtig.