Door: Dominique op 10 - 03 - 2025 in de categorie BBQ, Varkensvlees
Ingredienten
  • 1 varkenhaas
  • 9 plakjes lange ontbijspek.
  • 1,5 eetlepel Dijon mosterd
  • 3 eetlepels maple syrup
  • 1 eetlepel sweet & Savory rub van blues hog
  • SMOKEY BANDIT CHAMPIONSHIP BLEND – PELLET
Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 2 personen

Recept zelf verzonnen door mijn man.Het was verrukkelijk!

Eerst vlecht je een matje van bacon .
Vervolgens smeer de varkenshaas in met een sausje van dijon mosterd en maple-syrup.

Daarna wrijf met een droge rub erop.

Pak de varkenshaas in met het baconmatje en zet het een paar uurtjes in de koelkast.

Stok de pelletsmoker op tot 180 C⁰.

Gaar de varkenshaas op de pelletsmoker tot ongeveer 50 C⁰ en vervolgens smeer het vlees in met het restant van de mosterd-maple syrub.

Daarna gaar het vlees tot 60 C⁰

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties