Ingredienten
- 1 varkenhaas
- 9 plakjes lange ontbijspek.
- 1,5 eetlepel Dijon mosterd
- 3 eetlepels maple syrup
- 1 eetlepel sweet & Savory rub van blues hog
- SMOKEY BANDIT CHAMPIONSHIP BLEND – PELLET

Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 2 personen
Recept zelf verzonnen door mijn man.Het was verrukkelijk!
Eerst vlecht je een matje van bacon .
Vervolgens smeer de varkenshaas in met een sausje van dijon mosterd en maple-syrup.
Daarna wrijf met een droge rub erop.
Pak de varkenshaas in met het baconmatje en zet het een paar uurtjes in de koelkast.
Stok de pelletsmoker op tot 180 C⁰.
Gaar de varkenshaas op de pelletsmoker tot ongeveer 50 C⁰ en vervolgens smeer het vlees in met het restant van de mosterd-maple syrub.
Daarna gaar het vlees tot 60 C⁰