Door: Dominique op 6 - 09 - 2015 in de categorie Nagerechten, Toetjes en gebak
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 8 personen

Bedek de bodem van de schaal met de helft van de lange vingers.

Meng de koffie met de amandel extract en 2 lepels suiker.

Splits de eieren, doe de eidooiers in een kom en klop ze met suiker in een mixer in 5 min. tot een lichtgele crème.

Roer de mascarpone in een ruime kom los met een vork.

Klop de slagroom stijf met suiker.

Meng de slagroom en eiercrème door de mascarpone.

Doop de helft van de lange vingers 1 sec. 1 per 1 in de koffie en leg ze in de schaal. Schenk  de helft van het mascarpone mengsel over de lange vingers.

Doop de rest van de lange vingers in de koffie en leg ze bovenop.
Schenk de rest van het mascarpone mengsel over de lange vingers.

Bestrooi de tiramisu met de cacao.
Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

 

! Je kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden en hem in de koelkast, afgedekt plaatsen.

11982341_1107007349327926_339803033_o

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties