- 100 g biefstuk per persoon
- 4 el ketjap manis
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl peterselie
- 1 tl bieslook
- 1/2 citroengras poeder
- 4 gember bolletjes
- 1 tl sambal
- 1 tl vijf kruiden
- peper
- 1 tl dragon
- 2 el tomatenpuree
- 2 el wokolie
- 1 prei
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 100 g bevroren doperwtjes
- 2 bos uitjes

Zelf verzonnen recept met lekkere hete runderreepjes met groenten in de wok…
Snijd de bos uitjes en de prei in ringetjes.
Snijd de ui en de paprika in blokjes.
Laat de doperwtjes ontdooien.
Maak het vlees klaar.
Snijd de gember bolletjes en de knoflook fijn en de biefstukjes in reepjes.
Meng het vlees met de knoflook, de gember, de wokolie, de ketjap manis, de bieslook, de peterselie, de dragon, de sambal, de vijf kruiden en de citroengras.
Verhit wat wokolie in een wok.
Bak de ui, de prei en de paprika een paar minuten op hoog vuur.
Voeg de dorwpertjes en het vlees toe en bak nog een paar minuten.
Voeg de tomatenpuree toe en laat een paar minuten zacht koken.