Door: Dominique op 15 - 01 - 2015 in de categorie Aziatische keuken, Rundvlees
Ingredienten
  • 100 g biefstuk per persoon
  • 4 el ketjap manis
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 tl peterselie
  • 1 tl bieslook
  • 1/2 citroengras poeder
  • 4 gember bolletjes
  • 1 tl sambal
  • 1 tl vijf kruiden
  • peper
  • 1 tl dragon
  • 2 el tomatenpuree
  • 2 el wokolie
  • 1 prei
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 100 g bevroren doperwtjes
  • 2 bos uitjes
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Zelf verzonnen recept met lekkere hete runderreepjes met groenten in de wok…

10913568_971508922877770_1877564670_nSnijd de bos uitjes en de prei in ringetjes.

Snijd de ui en de paprika in blokjes.

Laat de doperwtjes ontdooien.

 

 

 

 

 

M10928488_971508569544472_1538667820_naak het vlees klaar.

Snijd de gember bolletjes en de knoflook fijn en de biefstukjes in reepjes.

Meng het vlees met de knoflook, de gember, de wokolie, de ketjap manis, de bieslook, de peterselie, de dragon, de sambal, de vijf kruiden en de citroengras.

 

 

 

10934456_971512892877373_693357401_nVerhit wat wokolie in een wok.

Bak de ui, de prei en de paprika een paar minuten op hoog vuur.

Voeg de dorwpertjes en het vlees toe en bak nog een paar minuten.

Voeg de tomatenpuree toe en laat een paar minuten zacht koken.

10917767_971521172876545_1615347274_n

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties