- 1 pakje volkoren spaghetti
- 1 pakje gerookte zalm
- 1 bakje Cherry tomaatjes
- 1 bakje champignons
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 1 paprika
- 2 bakjes crème fraîche
- 1 bouillon blokjes (kip)
- 4 bosuitjes
- peper en zout
- 1 eetlepel dragon (naar smaak)
- 1 theelepel dille
- 1 theelepel peterselie
- olijfolie

Heerlijk pasta gerecht met een romige saus.
Makkelijk en snel klaar.
Zelf verzonnen recept.
Snijd de zalm in reepjes.
Snijd de uien en de paprika in blokjes.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Hak de knoflook fijn.
Halveer de tomaatjes.
Verwarm 2 eetlepels olie in een wok of een koekenpan.
Bak de uien samen met de knoflook.
Bak nu de paprika blokjes, de bosuitjes, de champignons, 5 minuten.
Voeg nu de dille, de dragon en zalm toe en bak nog even mee.
Voeg nu de tomaatjes toe en bak ze nog 3 minuten.
Zet het vuur laag, voeg de crème fraîche toe, breng op smaak met peper en zout en laat zacht koken.
Koken de spaghetti in een grote pan met ruim water, zout en 1 eetlepel olie.
Verdeel de spaghetti op 4 borden en schep per bord, 2 soeplepels saus erop.
Strooi wat peterselie bovenop.