- 4 el vissaus (Nuoc-mâm)
- 2 el sojasaus
- 1 teentje knoflook
- 2 cm verse gember
- 2 el honing
- 1 el sesamolie
- Sap van een halve citroen
- 2 kipfilets
- 4 el pindakaas
- 100 ml water4 el vissaus (Nuoc-mâm)
- 2 el sojasaus
- 2 el honing
- Sap van een halve citroen
- 1 komkommer
- 1 paprika
- 4 el Gehakte pinda's
- 4 el Geraspte Kokos
- 2 bosuitjes

Marinade
1. Meng alle ingrediënten.
2. Hak de gember en knoflook fijn.
3. Snijd de kip in kleine stukjes.
4. Meng de marinade met de kip, doe het in een afgesloten bakje en zet 1 uur in de koelkast.
Satay dressing:
Meng en klop goed tot een gladde saus.
Groenten:
Snijd de komkommer in plakjes.
Schil en snijd de wortel in dunne reepjes.
Snijd de rode paprika in reepjes.
Snijd de ui in zeer fijne ringen.
Was de sla.
Afwerking:
Meng de geraspte kokos en de gehakte pinda’s.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Verwijder de marinade van de kip en bak deze in een koekenpan.
Serveren:
Presenteer alle ingrediënten in mooie schaaltjes.
Neem een blaadje sla, leg er een beetje van alle ingrediënten op. Voeg wat ssae dressing toe, rol de sla op en eet met de handen.