- Reuze Garnalen
- suiker
- Sake (eventueel)
- sojasaus (Kikkoman)
- mayonaise
- rijstazijn

Sushi recept van mijn dochter Nikki.
Lekker saus voor Deepfried tempura uramaki.
Kook de reuze garnalen in ruim water met zout, laat ze uitleggen, pel ze af en snijd ze in kleine stukjes.
Meng een half kopje suiker met een half kopje water.
Warm het mengsel op, 3 tot 4 minuten in een pannetje.
Laat het een beetje afkoelen en voeg 4 theelepels rijstazijn en een beetje zout toe.
Maak de Mirin saus klaar:
Meng een half kop Mirin met een half kop sojasaus in een pannetje.
Verwarm het tot een soort stroop wordt.
Maak de Eel saus klaar:
Meng een half kop Mirin met een half kop sojasaus.
Verwarm het mengsel in een pannetje tot het een soort stroop wordt.
Voeg eventueel een scheutje Sake toe.
Maak de Shrimp saus klaar:
Meng mayonaise naar smaak samen met de Eel saus.
Meng de saus met de gesneden garnalen.