- 3 kipfilet
- 2 eieren
- 10 eetlepels bloem
- 10 eetlepels paneermeel
- Peper en zout
- Margarine om te bakken
- 1 bakje Cherry tomaatjes
- Verse tijm
- Honing
- Olijfolie
- 10 teentjes knoflook
- 6 sneden witte brood
- 1 teentje knoflook
- Boter
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte azijn
- 1 theelepel mosterd
- Peper en zout
- 1 blok Parmezaanse kaas
- 4 eieren

Maak de gedroogde tomaatjes klaar.
Kook de eieren in ruim water met zout, 9 minuten, pel ze af en laat ze afkoelen in koud water.
Snijd ze in partjes en zet in de koelkast.
Snijd de sla in kleine reepjes en zet hem in een mooi schaal, en zet hem in de koelkast.
Dop de kipfilet in de bloem, dan in de geklopte eieren ( op smaak met peper en zout gebracht) en in de paneermeel.
Verwarm de margarine in een koekenpan en bak de kip filets, 8 minuten, beiden kanten.
Laat ze afkoelen, snijd ze in reepjes en zet ze in de koelkast.
Snijd de korstjes van de sneden brood af.
Halveer een teentje knoflook en wrijf de sneden ermee.
Snijd de sneden in blokjes.
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de blokjes brood tot ze goudbruin zijn.
Laat ze afkoelen.
Maak de dressing klaar door alle ingrediënten te kloppen.
Snijd de kaas met een kaasschaaf.
Serveer de sla met de tomaatjes, eieren, kipreepjes, kaas en de croutons.
Serveer de dressing in een kommetje naast de salade.