- 4 rode bieten
- 2 appels
- 2 tomaten
- 8 lasagne verde vellen
- 4 eieren
- 2 eetlepels balsamico azijn
- sap van een citroen
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel honing
- peper en zout

Zelf verzonnen recept.
Maak de dressing klaar door de olie samen met de azijn, de mosterd, de honing goed te mengen.
Kook de eieren in water met zout, 9 minuten. Laat ze in koud water afkoelen, pel ze af en snijd ze in plakjes.
Kook de lasagne vellen in water met zout en olie, laat ze afkoelen onder de kraan en maak cirkel met een glas, 2 per bord.
Rasp de appels.
Halveer de tomaten en snijd ze in plakjes.
Bouw je piramide door eerst de bieten op de bord te leggen.
Leg 2 eetlepels appels, dan een cirkel lasagne, dan bieten, dan tomaten, dan lasagne, dan appel.
Leg 3 of 4 plakjes eieren erop.
Maak 3 blaadjes uit de rest van de lasagne vellen, als decoratie.
Besprenkel de dressing op de salade.