Ingredienten
- plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 1 courgette
- 2 grote tomaten
- 1 bekertje crème fraîche
- 3 eieren
- 2 teentjes knoflook
- 100 g gemalen jonge kaas (zakje a 150 g)
- 1 pakje feta kaas
- 1 ons parmaham
- 1 ui
- 1 sjalot
- 1 handje verse basilicum, peterselie en bieslook
- peper en zout

zelf verzonnen, heel lekker ook…
Bladerdeeg laten ontdooien.
Oven op 200 °C voorverwarmen.
In grote koekenpan of wok margarine verhitten.
courgette 3 mn bakken.
ui, knoflook, tomaten en sjalot, 3 min. meebakken.
kruiden, feta, ham met courgette mengsel mengen.
met peper en zout op smaak brengen.
Quichevorm met bakpapier bekleden.
Dan het quichevorm met bladerdeeg bekleden.
Gaatjes erin prikken.
Eieren loskloppen met crème fraîche.
courgette mengsel op het bladerdeeg scheppen, in vorm overdoen en gladstrijken.
Eimengsel toevoegen.
strooi wat kaas erop.
Quiche in midden van oven in ca. 30 min. gaarbakken.