- 5 sneden brood zonder korst
- 1 handje vol peterselie
- 1 handje vol bieslook
- 1 tl verse rozemarijn
- 4 teentje knoflook
- 1/2 pak roomboter
- peper en zout
- rasp van een citroen
- 3 ansjovis
- 1 kopje geraspte kaas (parmezaan)
- 1 tl verse basilicum (niet verplicht)

Ik kijk heel vaak naar kookprogramma’s op 24 kitchen en ben een grote fan geworden van Annabel Langbein uit Nieuw Zeeland.
Ze heeft altijd van die heerlijke recepten met verse producten en kruiden zoals dit Provencal crust.
Die brood korst is lekker op lamsrack, op vis.
Vanavond heb ik een van haar recept gemaakt en dan dit brood korst gebruikt:
Kip met Provençaalse korst en prei.
ik kan wel zeggen dat het ruikt hier heel lekker.
Brood fijnhakken in keukenmachine en eruit halen.
Rozemarijn, peterselie, knoflook, ansjovis, citroenschil, basilicum en boter fijnhakken en daarna brood en parmezaan weer toevoegen.
Goed doorroeren.