- 4 varkenslapjes
- 1 courgette
- 1 bakje Cherry tomaatjes
- 1/2 paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk beleggen kaas
- 1/2 theelepel Provençaalse kruiden
- 1/2 theelepel peterselie
- 1 bosuitjes
- 1/2 Spaanse peper zonder pit
- peper en zout
- olijfolie
- cocktailprikkertjes

Zelf verzonnen recept van varkenslapjes gevuld met groenten en kaas.
Snijd de courgette in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd het bosuitje en de peper in ringetjes.
Hak de knoflook en de peterselie fijn.
Snijd uit de kaas, 12 plakjes.
Verwarm in een koekenpan met 2 eetlepels olie.
Bak de courgette, de ui, de paprika, de knoflook, de tomaatjes, het bosuitje en de Spaanse peper samen, 5 minuten.
Breng op smaak met peper, zout, peterselie en de Provençaalse kruiden.
Zet een varkenslapje in een diepvries zakje en sla het plaat met een deegrol.
Doe dat met alle 4 stukjes vlees.
Strooi wat peper en zout op de varkenslapjes.
Doe 2 eetlepels op een varkenslapje.
Doe 3 plakjes kaas erop.
Rol het varkenslapje op en maak het dicht met een cocktailprikkertje.
Doe dat met alle 4 varkenslapjes.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Leg de varkenslapjes in een ovenschaal met 4 eetlepels olijfolie en bak ze in de oven op 180 graden, 30 minuten.