Ingredienten
- 1 pak bladerdeeg
- 3 peren
- 2 eetlepels gemalen kokos
- 2 zakjes vanille suiker
- 300 ml crème pâtissière (helft van het recept)

Zelf verzonnen taart met peren, crème pâtissière en kokos.
Snijd de peren in dunne plakjes.
Laat de bladerdeeg ontdooien.
Maak de crème pâtissière klaar en laat hem afkoelen.
Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat of quiche vorm met bakpapier.
Prik met een vork en bak het deeg blank (met droge bonen erop), 10 minuten in de oven op 180 graden.
Laat het deeg afkoelen.
Smeer de crème op het deeg.
Verdeel nu de kokos bovenop.
Leg de plakjes peer hier bovenop.
Strooi de vanille suiker op de plakjes peer.
Bak in de oven op 200 graden, 20-25 minuten.
Laat de taart afkoelen en strooi wat poeder suiker erop.