Ingredienten
- 200 g pasta
- 1-2 krop iceberg sla
- 100 g doperwtjes (vrieskast)
- 1-2 komkommer
- 4 tomaten
- 2 lente uitjes
- 2 el balsamico azijn
- 2 el citroen sap
- 2 el dille
- 1 el honing
- 1 bakje gerookte makreel filet
- 1- 2 bakje spekjes
- 100 g chorizo plakjes
- peper en zout
- 1 yoghurt
- 2 el mayonnaise

Zelf verzonnen recept…Het is een maaltijd salade.
Kook de pasta in ruim water met zout, giet ze af onder koud water.
Snijd de komkommer en de tomaten in blokjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Scheur de makreel filets in stukjes.
Snijd de sla fijn.
Maak de dressing door de mayonaise met de yoghurt, de dille, de citroensap, de lente uitjes, de azijn, de honing en doperwtjes samen te mengen.
Breng op smaak met peper en zout.
Bak de spekjes en de chorizo zonder olie.
Meng samen de spekjes, de tomaten, de komkommer, de pasta, de makreel filets, de sla en de dressing.
Serveer de salade met de chorizo chips.