Ingredienten
- 2 speklappen per persoon
- 4 eetlepels Dijon mosterd
- 4 sneden bruine brood of 1/2 pak paneermeel
- 4 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- 1/4 Spaanse peper
- 1 theelepel peterselie
- 1 theelepel munt

Het is me niet gelukt om een mooie foto van dit gerecht te maken maar het gaat hier om de smaak en het was heel lekker!
Meng in een diep bord de mosterd, de olie, het zout, de peper, de Spaanse peper en de kruiden door elkaar.
Vul een ander diep bord met paneermeel of hak in een keukenmachine de brood fijn.
Snijd het zwoerd van de speklappen af en snijd de speklappen in twee stukken.
Wentel de stukken speklap door het mosterdmengsel tot ze er rondom goed mee bedekt zijn.
Wentel ze nu door het paneermeel.
Doe de speklappen op een ovenplaat en bak ze in de oven, 30 minuten op 200 graden.