Door: Dominique op 20 - 02 - 2015 in de categorie Salsa, Jam en Chutney
Ingredienten
  • 4 peren
  • sap en rasp van 1 limoen
  • peper
  • 3 eetlepels walnoten olie
  • 1 bosje verse koriander
  • 2 bakjes Cherry tomaten (hier geel, rood en oranje)
  • 1 komkommer
  • 1 theelepel honing
  • 2 sjalotten
 
Keuken: Bereidingstijd: min. Portie(s): 4 personen

Salsa is een Mexicaanse mengsel van fijn gesneden verse groenten, kruiden en-of  fruit dit als bijgerecht geserveerd wordt. Het is lekker bij vlees, BBQ of op brood.

 

Pel de peren, Snijd ze in parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in blokjes.

Snijd de sjalotten en de koriander heel fijn.

Halveer de tomaatjes.

Pel de komkommer en snijd hem in blokjes.

Doe de peren, de komkommer, de tomaatjes en de sjalotten in een kom.

Rasp de limoen en pers hem uit.

Voeg de peper, de olie, de honing en de koriander toe en meng alles goed.

Zet afgedekt, 1 uur in de koelkast, zo kunnen de smaken elkaar goed mengen.

10984908_990855944276401_434578421_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties