Ingredienten
- 1 grote bloemkool
- 200 g gehakt
- 1 winterwortel
- 200 g sperziebonen
- 1 rode paprika
- 3 sjalotten
- 3 knoflookteentjes
- 10 cherry tomaatjes
- 1 bol mozarella
- 100 g geraspte italiaanse kaas
- 1/2 theelepel italiaanse kruiden
- Peper en zout

Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen
Snijd de uiteinden van de sperziebonen.
Kook ze 10 minuten in ruim water met zout.
Giet ze af.
Snijd de bloemkool in roosjes.
Kook ze af in ruim water met zout.
Snipper de sjalotten.
Hak de knoflook.
Snijd de paprika in blokjes.
Rasp de wortel.
Rul het gehakt in 2 eetlepels olie.
Voeg de sjalotten, wortel, knoflook, paprika, kruiden en tomaatjes toe.
Bak een paar minuten mee.
Voeg nu de bloemkool en de sperziebonen toe.
Bak even mee.
Giet af.
Zet alles in een ovenschaal.
Strooi de mozarella en de geraspte kaas bovenop.
Zet 25 minuten in de oven op 190 graden.