Door: Dominique op 2 - 08 - 2020 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Koude voorgerechten, Soepen
Ingredienten
  • 2 komkommers
  • 200 ml yoghurt
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels verse munt blaadjes
  • 2 eetlepels verse basilicumblaadjes
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Pel de komkommers, de knoflook en het halve ui.

Pureer alle ingrediënten samen.

Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de koude soep in 4 glazen.

Laat de komkommer soep, 2 uur minimum in de koelkast.

Serveer zo of met gegrilde stokbrood sneden.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties