- 350 g bloem
- 1/2 glas water
- 125 ml olie
- 1 ei
- 100 g suiker
- 1 pakje bakpoeder
- voeg cacao poeder in het deeg
- reep witte chocolade of melk chocolade op de koekjes
- voeg vanille suiker in het deeg
- amandelen op de koekjes
- Voeg speculaas kruiden in het deeg
- reep chocola of amandelen op de koekjes
- Voeg vanille suiker in het deeg
- een theelepel jam op de koekjes
- Voeg vanille suiker in het deeg
- een toffee op de koekjes

Verwarm de oven voor op 190°C.
Vet bakplaten in of bedek met bakpapier.
In een grote kom, klop je de olie, ei, suiker totdat het goed gemengd is.
Meng de bloem en het bakpoeder en roer dit door het eimengsel tot een zwaar deeg.
Kneed het deeg tot een elastische bol.
Verdeel het deeg in 5 stukken.
Meng de smaken aan het deeg (vanille suiker, cacao poeder of speculaas kruiden).
Zet het deeg vervolgens voor een half uur koud in de koelkast.
Rol het deeg uit op een met meel bestoven werkvlak en steek er vormpjes uit. Je kunt ook een drinkglas gebruiken.
Druk ze een beetje plat en duw op elk koekje wat amandelstukjes of chocola stukjes of jam of toffee.
Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin zijn.
Haal ze van de bakplaat en laat afkoelen op een rooster.