Door: Dominique op 29 - 04 - 2020 in de categorie Aziatische keuken, BBQ, Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 4 grote kipfilets
  • 4 knoflook teentjes
  • 4 eetlepels oisin saus
  • 4 eetlepels sojasaus ( Kikkoman)
  • 2  eetlepels gember siroop of honing
  • 1 snufje gehakte peper
  • Zout
  • 1 eetlepel olie
Keuken: Bereidingstijd: Een nacht in de koelkast, 20 mn op de bbq min. Portie(s): 4 personen

Hak de knoflook fijn.

Snijd de kipfilets in blokken.

Meng samen alle ingrediënten  in een grote kom.

Zet de deksel erop of een stuk folie en zet de kip de hele nacht in de koelkas.

Zet de houten spiesen in een schaal met water.

De volgende dag:

Hijg de kipfilet blokken op spiesen ( gelijk aantal per spies).

En bak de saté 20 minuten op de grill of op de bbq.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties