Ingredienten
  • 2 Gerookte kipfilets
  • 1 blik Perzik
  • 1 Pakje Geitenkaas plakjes
  • 1 Puntpaprika
  • 1 zak  sla Eikenbladmelange
Dressing:
  • 4 eetlepels witte wijnazijn
  • zout en peper
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel maggi
  • 12 eetlepels olijfolie & zonnebloemolie (of 6 en 6 lepels)
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 1 schaal personen

Recept van Thomas en Eefje.
Heerlijke salade voor de lunch, als bijgerecht tijdens een barbecue.

Snijd de gerookte kipfilets in dunne plakjes.

Snijd de perzikken in dunne plakken.

Snijd de psprika in stukjes.

Verkruimeld de geitenkaas.

Maak de dressing door alle ingrediënten ervoor samen te kloppen.

Bouw de salade op.
Wanneer je gaat eten, verdeel de dressing bovenop.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties