Ingredienten
- 2 Gerookte kipfilets
- 1 blik Perzik
- 1 Pakje Geitenkaas plakjes
- 1 Puntpaprika
- 1 zak sla Eikenbladmelange
- 4 eetlepels witte wijnazijn
- zout en peper
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel maggi
- 12 eetlepels olijfolie & zonnebloemolie (of 6 en 6 lepels)

Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 1 schaal personen
Recept van Thomas en Eefje.
Heerlijke salade voor de lunch, als bijgerecht tijdens een barbecue.
Snijd de gerookte kipfilets in dunne plakjes.
Snijd de perzikken in dunne plakken.
Snijd de psprika in stukjes.
Verkruimeld de geitenkaas.
Maak de dressing door alle ingrediënten ervoor samen te kloppen.
Bouw de salade op.
Wanneer je gaat eten, verdeel de dressing bovenop.