Door: Dominique op 22 - 02 - 2017 in de categorie Aziatische keuken, Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 4 kipfilets
  • 1 Spaanse peper
  • 1 theelepel gember
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 1 handje ongezouten cashewnoten
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 theelepel bruine suiker
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 eetlepel sesamolie
  • Peper en zout
  • Mie of rijst
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

 

Snijd de kip in blokjes en marineer deze in sojasaus, sesamolie, 1 geperste knoflook teentje en de helft van de peper.
Schep de bloem door de kip en bak op hoog vuur.
Snijd ondertussen de uien, de andere helft van de peper, de gember en 1 teentje knoflook fijn.
Haal de kip uit de pan en zet even appart.Verwarm de pan en bak de gember, de uien, de knoflook en de peper kort aan.

Voeg de kip weer toe.

Voeg voor de saus 2 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels water, 1 eetlepel vissaus, en 1 theelepel bruine suiker.

Even omschudden en de noten toevoegen.

Serveer met rijst of mie.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties