Ingredienten
- sap van 1 citroen
- 2 teentjes knoflook
- 4 theelepels mosterd
- 6 theelepels honing
- 5 eetlepels olijfolie
- peper en zout
- 2 eetlepels peterselie
- 1 theelepel dragon
- 1 eetlepel verse tijm
- 1 grote ui

Lekker zelf verzonnen marinade voor kippenpoten.
Voor op de barbecue of voor in de oven.
Snipper de ui fijn en pers de knoflook.
Meng de honing, mosterd, olie, peterselie, dragon en tijm en voeg de ui en knoflook toe.
Voeg het sap van de citroen toe en tenslotte peper & zout.
Kerf de kippenpoten met een scherp mes in, zodat de marinade er goed in kan trekken.
Zet de kippenpoten in een ovenschaal en giet de marinade erover.
Zorg ervoor de de kippenpoten helemaal bedekt zijn met de marinade.
Dek de ovenschaal af en plaats deze in de koelkast voor 2 uur. (een nachtje in de koelkast is beter ).