- 1/2 Spaanse peper zonder zaadjes
- 1/2 ui
- 3 gember bolletjes in siroop
- 3 teentjes knoflook
- 1/2 theelepel komijnzaad poeder
- 1/2 theelepel 4 kruiden poeder
- 2 lente uitjes
- 2 eetlepels olie
- peper en zout
- 1 grote aardappel per persoon
- 1/2 ui
- 1 rode paprika
- 300 g sperziebonen
- 1 bakje champignons
- 1 bakje Cherry tomaatjes
- 1/2 courgette
- 1 theelepel soja saus
- 1 theelepel sweet chili saus

Lekker groenten gewokt in een pittige, kruidige olie.
Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in ruim water met zout, 15 minuten.
Giet ze af.
Kook de sperziebonen in ruim water met zout, 15 minuten en giet ze af.
Hak de peper samen met de ui, de knoflook, de gember bolletjes, de lente uitjes, de komijnzaad poeder en de 4 kruiden poeder.
Meng het mengsel met de olie en breng op smaak met peper en zout.
Laat de olie 30 minuten trekken.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de ui in half ringen.
Snijd de paprika in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de courgettes in blokjes.
Verwarm de wok.
Fruit de olie en bak de groenten, 20 minuten.
Serveer de groenten met bijvoorbeeld, pittige sesam gehaktballetjes.