- 8 grote tomaten
- 4 rode paprika's
- 1/2 rode paprika voor de vulling
- 2 blikjes tonijn in water
- 1/2 blikje tomaten blokjes
- 100 g feta
- 150 g geraspte kaas
- 1 tl peterselie
- 1 tl munt
- 1 tl marjolein
- peper en zout
- 3 bos uitjes
- 1 half prei
- 2 el olijfolie

Verwarm de oven op 180 graden.
Snijd de kapjes van de tomaten en lepel het vruchtvlees eruit. Bewaar het vruchtvlees voor het tonijnmengsel.
Snijd de kapjes van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Snijd de half paprika, de prei en de bos uitjes heel fijn.
Meng alle ingrediënten, behalve de helft van de geraspte kaas, goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Vul de tomaten en de paprika’s met het mengsel.
Doe de kapjes terug.
Leg de tomaten en de paprika’s in een ovenschaal.
Sprenkel olie erover.
Bak in oven 20 minuten op 180 graden, daarna 20 minuten op 160 graden.
Strooi de rest van de geraspte kaas op de tomaten en de paprika’s en leg ze onder de gril 5 minuten op 240 graden.