Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food, Ovenschotels
Ingredienten
  • 8 grote tomaten
  • 4 rode paprika's
  • 1/2 rode paprika voor de vulling
  • 2 blikjes tonijn in water
  • 1/2 blikje tomaten blokjes
  • 100 g feta
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 tl peterselie
  • 1 tl munt
  • 1 tl marjolein
  • peper en zout
  • 3 bos uitjes
  • 1 half prei
  • 2 el olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven op 180 graden.
Snijd de kapjes van de tomaten en lepel het vruchtvlees eruit. Bewaar het vruchtvlees voor het tonijnmengsel.
Snijd de kapjes van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Snijd de half paprika, de prei en de bos uitjes heel fijn.
Meng alle ingrediënten, behalve de helft van de geraspte kaas, goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Vul de tomaten en de paprika’s met het mengsel.
Doe de kapjes terug.
Leg de tomaten en de paprika’s in een ovenschaal.
Sprenkel olie erover.
Bak in oven 20 minuten op 180 graden, daarna 20 minuten op 160 graden.
Strooi de rest van de geraspte kaas op de tomaten en de paprika’s en leg ze onder de gril 5 minuten op 240 graden.

10668550_887344807960849_1816327525_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties