Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 4 kipfilets (à 150 g)
  • 4 plakken Serrano ham
  • 8 eetlepels mascarpone
  • olie
  • peper en zout
  • 1 tl peterselie
  • 1 tl oregano
  • 1 tl basilicum
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de kipfilets aan één zijde in en vouw ze open.
Kruid de binnenzijde van de kipfilets met oregano, basilicum, peterselie, zout en peper.

Vul elke kipfilet met een plak ham en een 2 eetlepels mascarpone.

Vouw de kipfilets dicht en wrijf ze rondom in met een mengsel van 1 eetlepel olie en peper en zout.

Leg de gevulde kipfilets, met ruimte ertussen, op de bodem van de ovenschaal.
– Bak het gerecht ca. 30 minuten in de oven totdat de kip gaar is.556951_431747380252295_548248057_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties