- 4 forellen
- 2 el olijfolie
- 1 bosje tijm
- 2 tenen knoflook
- 2 citroenen
- 2 tomaten
- peper en zout

Ik serveer de forel met een dikke dressing van olie-mosterd-veel sjalotten-peterselie-peper
Snijd de tomaten en de citroenen in plakken en snijd de knoflook in kleine stukjes.
Bestrooi de buikholte van de forellen met peper en zout.
Vul vervolgens de buikholtes met de gesneden tomaat, citroen en de knoflook.
Verdeel uiteindelijk de tijm over de vissen.
Nu kunnen de forellen boven een hete barbecue geroosterd worden in een visklem. (de forel kan ook in aluminiumfolie gewikkeld worden)
Reken ongeveer een kwartier op een hete barbecue tot de forel gaar is.
Vergeet niet om ze regelmatig te keren, dit zorgt voor een heerlijk krokant korstje!
Tip: om te voorkomen dat het huid van de vis op de alu folie plakt (zoals het hier gebeurde), smeer wat olie erop.