- 300 g gehakt
- 1/2 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel peterselie
- paneermeel
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 100 g stuk kaas
- peper en zout

Zelf verzonnen recept van lekkere gehaktballetjes gevuld met kaas.
Hak de peterselie samen met de ui en de knoflook.
Snijd de kaas in blokjes.
Zet 8 eetlepels paneermeel in een bord.
Meng het gehakt samen met de peterselie, de tomatenpuree, de ui, de knoflook en 3 eetlepels paneermeel.
Breng goed op smaak met peper en zout.
Neem een stuk gehakt en rol hem tussen je handen.
Maak een kuil in het middel en zet een blokje kaas erop.
Vouw met je vingers het gehakt om het blokje kaas en rol het gehaktbal in de paneermeel.
Doe dat tot al het gehakt op is,
Verwarm een koekenpan met margarine of olijfolie en bak de gehaktballen, 25 minuten, keer ze vaak om.