Door: Dominique op 3 - 03 - 2016 in de categorie Rundvlees, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 300 g gehakt
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel peterselie
  • paneermeel
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 g stuk kaas
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Zelf verzonnen recept van lekkere gehaktballetjes gevuld met kaas.

 

Hak de peterselie samen met de ui en de knoflook.

Snijd de kaas in blokjes.

Zet 8 eetlepels paneermeel in een bord.

Meng het gehakt samen met de peterselie, de tomatenpuree, de ui, de knoflook en 3 eetlepels paneermeel.
Breng goed op smaak met peper en zout.

12787402_1203933596301967_608559849_o12788388_1203933839635276_592717305_oNeem een stuk gehakt en rol hem tussen je handen.
Maak een kuil in het middel en zet een blokje kaas erop.
Vouw met je vingers het gehakt om het blokje kaas en rol het gehaktbal in de paneermeel.
Doe dat tot al het gehakt op is,

Verwarm een koekenpan met margarine of olijfolie en bak de gehaktballen, 25 minuten, keer ze vaak om.

boulettes2

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties