- 3 eieren per persoon
- 1 bakje spekjes
- 1 ui
- 1 el peterselie
- 1 aardappel per persoon
- peper en zout
- 1 half bak champignons

Een omelet mag dan voor velen een beetje gewoontjes lijken, maar met wat creativiteit kan je snel een fantastische maaltijd klaarmaken.
Lekker met stokbrood en sla.
Pel en snijd aardappels in kleine blokjes.
Pel en snijd deze heel fijn.
Snijd de champignons in t
Verhit de margarine in een koekenpan en bak hierin de aardappels blokjes, 10 minuten.
Bak dan hierin de ui enkele minuten samen met de spekjes en de champignons.
Breng op smaak met peterselie.
Klop in een kom de eieren los en breng op smaak met peper en zout.
Giet het ei mengsel over de champignons in de koekenpan.
Laat de omelet op een laag vuur net gaar worden.
Laat de omelet op een bord glijden en rol hem voorzichtig op.