Ingredienten
- 200 g kalfsgehakt
- 2 gember bolletjes in siroop
- 3 knoflook teentjes
- 1/2 ui
- 1 ei
- 1/2 rode paprika
- 8 plakjes bladerdeeg
- peper en zout
- 1/2 courgette
- 1 el van verse basilicum, 1 van peterselie, 1 van koriander en een van munt

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op een ingevette bakplaat.
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Meng het gehakt met een ei.
Voeg er de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook toe en naar smaak peper en zout.
Voeg er de fijn gesneden courgette en paprika,de geperste gember en de gehakte kruiden toe.
Snijd de plakjes bladerdeeg in tweeën.
Leg op elk plakje bladerdeeg wat van het gehaktmengsel.
Vouw ze dicht (zie op foto).
Bestrijk de bladerdeeg pakketjes met los geklopt ei en bak ze in ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin.