Ingredienten
- 1 kleine kleine bloemkool, alleen de roosjes
- 500 g vastkokende aardappelen geschild en in blokjes
- 1 blikje tomatenblokjes
- 20 ml bouillon van 1/2 blokje
- 8 eieren
- 150 ml yoghurt (Grieks)
- 2 stokbroden
- 4 el Indiase Tikka Masala (Klik voor het recept, hieronder op de foto)


Kook de aardappelblokjes en de bloemkool roosjes in ruim water met zout, 20 minuten.
Verwarm in een hapjespan of een wok de Tikka Masala.
Schep de bloemkool, de aardappelblokjes en de tomatenblokjes erdoor en bak 2-3 min.
Voeg de bouillon toe en laat de curry afgedekt 15-20 min. zachtjes sudderen tot de aardappel en groenten goed warm zijn.
Kook intussen de eieren hard, pel ze en halveer ze.
Leg ze op de curry en warm het geheel nog even door.
Schep de curry in diepe borden.
Serveer met yoghurt in aparte schaaltjes en stokbrood.