- 80 chocolade (hier puur)
- Lakzegel stempel
- Water
- Pan
- Kom
- Bakpapier
- Koelkast en vriezer

Voor kerst maak ik een simpel dessert maar wel met een wow effect!
Ik ga het niet verklappen maar ik had een lakzegel nodig voor de decoratie.
Ik heb ze gevonden voor een prijsje bij Amazon.
Zet de lakzegel stempel in de vriezer.
Au bain marie
Zet een pan op het vuur met 3/4 water erin.
Laat het even koken.
Doe de chocolade in een glazen kom en zet voorzichtig de kom in de pan.
Zet de pan heel zacht en laat, langzaam en al roerend, de chocolade smelten.
Scheur 4 stukjes uit een bakpapier vel.
Met een theelepel zet een klein beetje gesmolten chocolade op het stukje papier.
Doe de stempel uit de vriezer.
Druk de stempel in de chocolade, wacht 2 minuten en haal de stempel voorzichtig uit de chocolade.
Zet de stempel alweer 5 minuten.
Doe de stempel uit de vriezer, doe een beetje chocolade op een stuk papier en druk de stempel erin.
Wanneer je klaar bent, zet de lakzegels in de koelkast om te verharden.
Je kan ze bewaren in een afgeslatem doos met er stukjes bakpapier tussen.