Door: Dominique op 14 - 10 - 2015 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 3 rode bieten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel verse tijm
  • grove zeezout
Keuken: Bereidingstijd: 15-20 min. Portie(s): 6 personen

Deze chips van rode biet is een lekker maar gezond tussendoortje.
Lekker en verantwoord!

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Schil de rode bieten en schaaf er hele dunne plakjes van met een kaasschaaf of mandoline of in de keuken machine.
(De schijfjes moeten heel dun zijn, anders worden ze niet crispy)

12162878_1126317434063584_1638467405_oLeg de schijfjes op een vel bakpapier en besprenkel ze met olijfolie en tijm.
Bestrooi de chips met zeezout.
Doe dat tot de schijfjes op zijn.

Bak de chips 15 – 20 minuten in de oven, laat ze vervolgens afkoelen en serveer ze direct.

! Leg halverwege de baktijd een vel bakpapier over de chips als de randen te bruin worden !

12166922_1126336444061683_1727533602_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties