- 2 mix voor brownies
- 5 x 200 ml slagroom
- 4 x 250 ml mascarpone
- 1 eierdooier
- 2 zakjes vanillesuiker
- 8 eetlepels fijne suiker
- 100 g suiker
- 2 zakjes diepvries rode fruit
- 1 flesje Karamel saus
- 1 flesje chocolade saus

Maak de brownies cakes klaar en laat ze afkoelen.
Verwarm de rode fruits in een pan met 100 g suiker en 4 eetlepels water.
Laat ze afkoelen en uitlekken.
Bewaar de sap van de rode fruits.
Klop de slagroom met 3 eetlepels suiker stijf.
Klop de mascarpone met 3 eetlepels suiker, vanille suiker en het eierdooier.
Maak je triffle:
Scheur de helft van de eerst brownies cake.
Verdeel bovenop wat fruit.
Doe de helft van de mascarpone erop en strijk hem plat.
Schenk een beetje Karamel saus en chocolade saus bovenop.
Scheur de andere helft van de brownies cake.
Verdeel een paar lepels fruits bovenop.
Doe de helft van de slagroom erop.
Schenk een beetje chocolade saus en karamel saus bovenop.
Doe dat tot alle ingrediënten op zijn.
Schenk een paar lepels rode fruits op de laatste stukjes brownies cake.
De laag boven is slagroom en karamel saus en chocolade saus erop.