Ingredienten
- 1 bos bleekselderij
- 2 grote appels
- 2 eieren
- 2 mandarijen
- 1 tros witte druiven zonder pitten
- 2 eetlepels rozijnen
- 1 kleine blok extra belegen kaas
- 50 g walnoten
- 6 eetlepels slasaus
- 2 eetlepel mayonnaise
- 3 eetlepels witte azijn
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 1 theelepel Dijon mosterd
- Peper en zout

Keuken: Bereidingstijd: 9 min. Portie(s): 4 personen
Zelfverzonnen recept.
Kook de eieren hard in ruim water met zout.
Laat ze afkoelen, pel ze af en snijd ze grof.
Doe ze in een grote salade kom.
Schil de bleekselderij stelen af.
Snijd ze in dunne plakjes.
Schil de appels af en snijd ze in mini blokjes.
Halveer de druiven.
Snijd de kaas blok in mini blokjes.
Pel de mandarijen af en snijd ze in stukjes.
Maak de dressing door alle ingrediënten samen te roeren.
Voeg de rozijntjes toe en meng alles goed samen.
Zet de salade, 30 minuten in de koelkast.
Serveer met een stuk vis of vlees.