- 1 pak bladerdeeg (8 vellen)
- 1 mango
- 100 g rozijntjes
- 3 sinaasappels
- 50 g roomboter
- 50 g bloem
- 50 g suiker

Zelf verzonnen recept van bladerdeeg gevuld met mango, rozijntjes en een heerlijke sinaasappel custard.
Laat de bladerdeeg vellen op de aanrecht ontdooien.
Pers de sinaasappel.
Snijd de mango in blokjes.
Laat de boter smelten in een pan.
Voeg de bloem toe en laat 2 minuten samen bakken.
Voeg nu de sinaasappel sap toe en roer goed door.
Voeg nu de melk, beetje bij beetje tot een romige, dikke saus. Laat de saus 10 minuten afkoelen.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Meng de mango samen met de rozijntjes en de sinaasappelsaus.
Leg 2 eetlepels van het mango mengsel op een bladerdeeg vel.
Vouw het bladerdeeg op en leg het bladerdeeg pakketje op een rooster bekleed met bakpapier.
Doe dat tot het bladerdeeg op is.
Zet de bladerdeeg pakketjes in de oven, 20 – 25 minuten op 200 graden.
Laat ze afkoelen op een rooster en bestrooi wat poedersuiker erop.