- 4 biefstukken
- 6 el olijfolie
- 2 takjes tijm
- 3 tenen knoflook
- 1 citroen
- 40 g rucola melange
- 50 g Parmezaanse kaas
- 1/2 pakje kleine pasta naar keuze
- 1 bakje cherry tomaatjes

Halveer de tomaatjes.
Bestrooi het vlees met peper en zout.
Verhit 3 eeetlepels olie en bak het vlees, 3 minuten per kant, op hoog vuur.
Neem de biefstukken uit de pan en laat ze 5 minuren rusten op een bord onder aluminiumfolie of een deksel.
Schenk ondertussen het bakvet uit de pan en verhit de rest van de olie in dezelfde pan.
Voeg de tijm toe.
Pers de tenen knoflook. Voeg toe aan de olie.
Rasp de schil van de citroen en voeg toe.
Pers de vrucht uit en voeg de helft van het sap toe.
Snijd het vlees in plakjes van ½ cm en besprenkel met de helft van de dressing. Meng de andere helft van de dressing door de sla en tomaatjes en leg deze op de biefstuk. Schaaf de kaas erover.
Besprenkel wat balsamico crème bovenop.