- 300 g biefstuk
- 1 bolletje gember
- 1 teentje knoflook
- 100 ml mirin
- 100 ml soyasaus
- 2 bos uitjes
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels sesamzaad
- 1 eetlepel maïzena
- 1 eetlepel water

Snijd de biefstukjes in plakken, ongeveer 6 stukken per biefstukjes.
Pers het gember bolletje en de knoflook.
Meng dit met de mirin, de sojasaus en de honing.
Doe de biefstuk plakken erbij en laat dit minimum een uur marineren.
Haal de biefstuk uit de marinade maar bewaar de marinade.
Doe de marinade in een steelpannetje en laat dit inkoken zodat het een sausje wordt.
Meng 2 eetlepels maïzena met 1 lepel water, maak er een papje van en roer het door het sausje.
Verwarm een grillpan ( of koekenpan) op middelhoog vuur.
Grill de biefstuk plakken in de pan.
Omdat het kleine stukjes zjin bak ze anderhalve minuut per kant.
Serveer het vlees samen met de saus. Snijd de bos uitjes in dunne ringen en garneer hiermee.
Strooi wat sesamzaad erover.