- 1 Chinese kool
- olie
- 2 uien
- 2 knoflookteentjes
- 1 chilipeper
- 400 g hamlappen in reepjes gesneden
- 1,5 dl ketjap

Recept uit Lidl supermarkt.
*In dit recept staat dat je het vlees op smaak moet brengen met peper en zout.
Het wordt zo zout door de ketjap dat ik raad je aan om de zout weg te halen en het vlees alleen op smaak met peper te brengen.
Snijd de Chinese kool in reepjes.
Pel de uien en snipper ze fijn.
Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadjes en snijd hem in dunne reepjes.
Verhit olie in een koekenpan en fruit hierin één van de knoflookteentjes en de helft van de chilipeper aan.
Voeg het vlees toe en bak in ca. 3 min. bruin.
Voeg de ketjap toe en laat in ca. 5 min gaar worden en maak op smaak met *zout en peper.
Verhit olie in een wok en roerbak hierin de rest van de knoflook, chilipeper en ui aan.
Voeg de kool toe en laat nog 4 min. meebakken.
Maak op smaak met zout en peper.