Ingredienten
- 1 kg aardappelen
- 400 g andijvie, fijn gesneden
- 300 g speklappen zonder zwoerd
- 100 g walnoten
- 2 appels
- 2 eetlepels honing
- 1 theelepel Dijon mosterd
- 50 g boter
- 1 scheutje melk
- Peper en zout

Snijd de speklappen in reepjes.
Snijd de appels in blokjes.
Snijd de aardappelen in blokken.
Kook de aardappelen in ruim water met zout, 20 minuten.
Verwarm de boter in een koekenpan.
Bak de speklappen reepjes.
Voeg de walnoten en de appel blokjes toe en bak even mee.
Voeg de mosterd en de honing toe en laat zacht koken.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Stamp samen de aardappelen met de rauwe andijvie en een scheutje melk.
Verdeel de stamppot op 4 borden.
Verdeel het spekje-appel-nootjes mengsel erop.
Serveer direct.