Ingredienten
- 600 g nieuwe kleine aardappelen
- 1 takje verse rozemarijn
- olijfolie
- 5 teentjes knoflook
- Peper en zout

Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de grootste aardappelen in 4 stukjes.
Doe de aardappelen in een grote pan koud water met wat zout en breng ze aan de kook.
Laat ze meteen in een vergiet uitlekken tot ze min of meer droog zijn.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd de grootste aardappelen in 4 stukjes.
Doe de aardappelen in een grote pan koud water met wat zout en breng ze aan de kook.
Laat ze meteen in een vergiet uitlekken tot ze min of meer droog zijn.
Maak de rozemarijn klaar in een kommetje.
Verhit een beetje olijfolie in een braadslee.
Doe de knoflook, aardappeltjes en rozemarijn erin.
Bestrooi ze met wat peper en zout en hussel alles goed door elkaar.
Zet de braadslee 20 tot 25 minuten in de oven, schud de aardappelen regelmatig.
Haal ze uit de oven wanneer ze lekker goudbruin en krokant zijn.
Doe de knoflook, aardappeltjes en rozemarijn erin.
Bestrooi ze met wat peper en zout en hussel alles goed door elkaar.
Zet de braadslee 20 tot 25 minuten in de oven, schud de aardappelen regelmatig.
Haal ze uit de oven wanneer ze lekker goudbruin en krokant zijn.