Door: Dominique op 27 - 09 - 2014 in de categorie Soepen
Ingredienten
  • 1 bloemkool
  • 3 aardappelen
  • 1 liter water
  • 1 bouillon blokje (kip)
  • peper en zout
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • 1 theelepel peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Een hele lekkere romig soep!
Dit recept is een basis, je kun naar smaak, of garnalen of zalm of vis of kip blokjes of spekjes toevoegen.
Ik had zelf spekjes toegevoegd.

Snijd de bloemkool en de aardappelen in blokjes.
Kook ze samen, 25 minuten, in water met zout en het bouillon blokje.
Breng op smaak met peper en zout.
Pureer de soep met een staafmixer tot de soep fijn is.
Roer de crème fraîche in de soep. (en misschien de spekjes).
Laat 10 minuten zacht koken.

Serveer in kommetjes en garneer met peterselie.

10708437_899372040091459_192963653_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

BBQ Varkenhaas in..

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties

Exotische triffle in..

Datum: 9 - 03 - 2025

0 reacties

Shaslick van de..

Datum: 3 - 03 - 2025

0 reacties