Door: Dominique op 3 - 10 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti, Warme voorgerechten
Ingredienten
  • 50 g zuurkool naturel
  • 1/2 rode paprika
  • 2 teelepels extra pittige mosterd
  • 2 bos uitjes
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 klein appel
  • 3 plakjes gerookte ham
  • 1 pak bladerdeeg
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Leg de plakjes bladerdeeg uit elkaar op je werkblad en laat ze ontdooien.

Snijd de paprika in stukjes en de bos uitjes in ringetjes.

Pel de appel af en snijd hem in fijne blokjes.

Snijd nu de ham in reepjes.

Meng de zuurkool samen met de paprika, de mosterd, de bos uitjes, de kaas, de appel en de ham.

Snijd elk plakje bladerdeeg in vier vierkantjes.

Leg op elke vierkantje een balletje van het zuurkool mengsel.

Vouw de hapjes schuin dicht en plak de randen met water op elkaar.

Leg de hapjes op een rooster met bakpapier.

Bestrijk de hapjes met losgeklopt ei en bak in 20 minuten in de oven krokant en mooi bruin.

10717989_902398086455521_2052717571_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Tiramisu met vijgen

Datum: 15 - 10 - 2018

0 reacties

Gepofte trostomaatjes uit..

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties

Runderrollade met kruiden

Datum: 11 - 10 - 2018

0 reacties